Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter

Weekendmaden: Vinterlisende, indisk grøntsagspakora og lam i krydret mælk

Det er tid til indisk, krydret og nuancerig mad, der smager som at »komme hjem«. Først er der delikat og spicy fingermad – pakora – og så en aromatisk og blid lammeret med bl.a. safran, mandler og tre slags mælk.

Grøntsagspakora. Foto: Lars Ranek
Grøntsagspakora. Foto: Lars Ranek

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.