Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter

Weekendmaden: Små tærter med bagte tomater og geost, carpaccio og rabarberis

Snart er det maj, og forsommerkøkkenet byder på små lune gedeosttærter med bagte tomater til forret, delikat carpaccio med friterede salvieblade til hovedret og en fin rabarber-is til dessert.

Små tærter med bagte tomater og gedeost. Foto: Lars Ranek
Små tærter med bagte tomater og gedeost. Foto: Lars Ranek

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.