»Vi er grådige. Vi vil have både familien og Geranium«

Hvordan leder man en trestjernet Michelinrestaurant, og hvad driver Rasmus Kofoed og Søren Ledet, makkerparret bag Geranium? »Holdet er altafgørende for, at vi lykkes,« siger de. Og der er aldrig brug for at råbe højt i køkkenet. Mandag ved de, om der igen er tre stjerner til restauranten på Østerbro.

Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.