Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter Weekendmad

Tyrkisk sommerfest: Frisk fetasalat, grillede köfte, kogt spelt og kålsalat

Varmen og sollyset er til det, alt taler for mad med toner fra Balkan og Tyrkiet: frisk fårefeta med salat, grillede köfte af lam, kogt spelt med mynte og persille samt en sommerlig kålsalat.

Grillede köfte med sommerkålsalat Foto: Lars Ranek
Grillede köfte med sommerkålsalat Foto: Lars Ranek

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.