Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter

Sidste nat med Noma: »Snart flyder det med kæmpekrabber, jomfruhummere, kniv- og kammuslinger og spandevis af naturvin«

Søren Frank var med, da Nomas ansatte og de nærmeste 200 venner af huset i Strandgade på Christianshavn i lørdags sagde farvel til 13 år og tre måneder, som ændrede dansk gastronomi.

Nomas medarbejdere forsamlet til den sidste fest på Christianshavn.
Nomas medarbejdere forsamlet til den sidste fest på Christianshavn.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.