Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter Test

Parmaskinker på det jævne

Man går ikke galt i byen med de fem forskellige skiveskårne parmaskinker, Berlingske har testet. Dommerne fik ikke associationer til at sidde on location i det norditalienske, men der var heller ikke nogen af skinkerne, der fik dem til at fortryde, at de havde sat tænderne i dem.

Lufttørret skinke fra Parma i Norditalien: Forskellige regioner har deres egen lufttørrede skinke. Pakker mærket med en femtakket krone og betegnelsen »prosciutto di Parmar« er en garanti for, at der er tale om en autentisk parmaskinke. Det vil sige produceret fra grise af bestemte racer, der er født og opvokset i særlige områder, fodret efter specielle retningslinjer, og kødet er behandlet i Parma-området og modnet i mindst 12 måneder.
Lufttørret skinke fra Parma i Norditalien: Forskellige regioner har deres egen lufttørrede skinke. Pakker mærket med en femtakket krone og betegnelsen »prosciutto di Parmar« er en garanti for, at der er tale om en autentisk parmaskinke. Det vil sige produceret fra grise af bestemte racer, der er født og opvokset i særlige områder, fodret efter specielle retningslinjer, og kødet er behandlet i Parma-området og modnet i mindst 12 måneder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.