Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter Da fondue var toppen

Løssluppen sankthans-stemning med ananas, kindskæg og karrygule habitter

Mens Salvador Dalí forbereder sin kogebog i Paris, viser en stak gamle Mad & Gæster, at danskerne i starten af 1970erne hygger sig med fondue, dybfrost og Københavns første eksotiske restauranter, hvor spanske guitarspillere og mavedanserinder fra Casablanca får den fremmedartede mad til at glide ned.

Løssluppen sankthans-stemning med ananas, kindskæg og karrygule habitter.
Løssluppen sankthans-stemning med ananas, kindskæg og karrygule habitter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.