Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter

Kokken trængte til frisk luft: Nu braiserer han lam, mens han cykler

Cykelkokken bygger ladcykler om til mobile køkkener, hvor man kan tilberede maden, mens man tramper i pedalerne.

Morten Kryger Wulf er cykelkok. Han har selv bygget den, og driver den ligeledes. Konceptet lyder, at man bestiller ham til et selskab, hvor man spiser de forskellige retter forskellige steder i byen. Hummeren steges på cykelturen fra velkomstdrinken til forretten, og bøffen vendes, imens han holder for rødt. Morten kan håndtere selskaber på op til 25 mennesker.
Morten Kryger Wulf er cykelkok. Han har selv bygget den, og driver den ligeledes. Konceptet lyder, at man bestiller ham til et selskab, hvor man spiser de forskellige retter forskellige steder i byen. Hummeren steges på cykelturen fra velkomstdrinken til forretten, og bøffen vendes, imens han holder for rødt. Morten kan håndtere selskaber på op til 25 mennesker.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.