Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Jamie Oliver åbner butikskæde

Forretninger, hvor professionelle kokke hjælper kunderne med at lave mad, er den 33-årige stjernekoks nyeste initiativ i kampen for at gøre det lettere og sjovere at kokkerere.

Recipease er navnet på stjernekokken nyeste projekt. En række dagligvarebutikker med et navn, der er er sammensat af ordet recipe (opskrift) og easy (let).

I butikkerne, hvoraf den første åbner på St Johns raod i Londonbydelen Battersea til februar, vil Jamie Oliver ansætte professionelle kokkke, der på stedet hjælper kunder med at lave den mad de har købt ind til.

På samme måde som Jamie Olivers tv-shows og kogebøger og mange andre mad-pædagogiske initiativer, vil butikkerne med assistance til kunderne være indrettet og drevet, så de inspirerer folk til at gøre lidt mere ud af madlavningen.

En gammel drøm

I de kombinerede restaurant- og dagligvarebutikker vil man kunne købe ingredienser til at tage med hjem og lave mad efter Jamie Olivers egne opskrifter og med vejledning fra kokke på stedet. Eller man kan købe stjernekokkens egne færdigretter også til at tage hjem.

I en pressemeddelse siger Jamie Oliver om projektet:

"Jeg har længe ønsket at skabe noget specielt som dette her. Noget, som kan hjælpe folk i nabolaget med at lave mad. Mange har jo hverken hjemme eller i skolen lært det. Jeg tror, vi kan få folk til at blive mere begejstrede for at lave mad - unge mødre, der vil have idéer til familliemiddagen, fyre, der vil gøre indtryk på kæresten eller professionelle, der skal lave den store middag. Alle."

Alle har brug for lidt ekstra

I den kendte koks nye Recipease-stores vil det også være muligt at købe forskellig køkken-ting, krydderurter mm. fra hans egen jme Shop. Han er, som han plejer, fuld af selvtillid om sit nye projekt.

"Hvad enten du har tid eller ej, kan vi tilføre en lille smule ekstra til din madlavning. Vi vil lære folk om madlavning på en venlig og imødekommende måde. Akkurat som jeg blev oplært," udtaler Jamie Oliver.

"Jeg tror på, at hvis varerne er præsenteret godt og er af høj kvalitet til en god pris, så vil folk synes, det her er vildt praktisk."

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.