Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter

Høst din egen tang og brug den i maden

Du kan lige så godt komme i gang: Tang er erklæret superfood og godt for alt lige fra muskelsmerter til proteintil-skud – og så smager det godt. Vi tog til Lillebælt og høstede tang med forfatterne bag en ny bog om havets grøntsager, eller som nogle mener: Havets bacon!

Liselotte Kira Gregers Andersen og Anita Dietz Lykkegaard (bagest) står bag den ny bog »Tang - et hav af mad«.
Liselotte Kira Gregers Andersen og Anita Dietz Lykkegaard (bagest) står bag den ny bog »Tang - et hav af mad«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.