Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
For abonnenter

5 timer og 35 minutter til at blive verdens bedste: »Jeg gerne vil overbevise mig selv om, at jeg god nok.«

Morten Falk skal i morgen, 24. januar, repræsentere Danmark ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or i Frankrig. En konkurrence, som kræver et års træning på fuld tid, dyb koncentration og larm i køkkenet.

Morten Falk er i gang med at forberede retterne. Til Bocuse d’Or skal de lave to retter, og for første gang skal en af retterne være vegansk. Indtil konkurrencen er det hemmeligt, hvilke retter det danske hold laver. Foto: Ida Marie Odgaard.
Morten Falk er i gang med at forberede retterne. Til Bocuse d’Or skal de lave to retter, og for første gang skal en af retterne være vegansk. Indtil konkurrencen er det hemmeligt, hvilke retter det danske hold laver. Foto: Ida Marie Odgaard.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.