Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

2-4 procent

Mikkeller Hallo Ich bin Berliner Weisse
Mikkeller Hallo Ich bin Berliner Weisse

Mikkeller Hallo Ich bin Berliner Weisse
★★☆☆☆☆
3,7 pct.
Kommentar: Berliner weisse brygget med 2 pct. kirsebær, som godt kan smages. Man mærker også den ekstra sødme fra frugten. To en halv stjerne.
Pris: 30 kr. for 0,5 liter kr.

Mikkeller Drinkin’Berliner
★★★☆☆☆
2,8 pct.
Kommentar: Champagneagtig berliner weisse – let svovlet og krudtet i duften. Dejligt syrlig og læskende i munden. Tre en halv stjerne.
Pris: 30 kr.

Mikkeller Henry Jagger
★★★★☆☆
2,2 pct.
Kommentar: American style pale ale. Ligger tæt på Totem Pale i stil, men Mikkellers elever slår her læreren på målstregen. Jagger har en anelse mere mundfylde, men er også en tand mindre frisk og humlet i næsen.
Pris: 30 kr.

To Øl Cloud 3 Wit
★★★☆☆☆
2,8 pct.
Kommentar: Hvedeøl brygget med mango og orangeskal, hvilket man klart bemærker. Let og læskende, men mangoen stikker lidt ud.
Pris: 30 kr.

To Øl Good Adweisse
★★★☆☆☆
2,8 pct.
Kommentar: Berliner weisse med en del humle. Dufter af sur og svedig armhule – på den gode måde. Knap så aggressiv syre som Mikkellers berliner.
Pris: 30 kr.

To Øl Totem Pale
★★★★☆☆
2,2 pct.
Kommentar: Pale ale med herlig, frugtig, humlet næse med en del citrus. Munden afslører, at der er tale om en lavalkohol øl, den er lettere og kortere, men også særdeles letdrikkelig og læskende. Fire en halv stjerne.
Pris: 30 kr.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.