Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
TV-PREMIERE - LILLEØR VS.

Rigmor Zobel første gæst i nyt tv-program med Kathrine Lilleør

"Lilleør vs" er Berlingskes nye samtaleprogram, hvor Kathrine Lilleør hver uge møder markante kvinder, som fortæller om en særlig lidenskab. I det første program er det advokaten og jetsetteren Rigmor Zobel, som taler med Lilleør om sin passion, der gør, at hun allerede fredag ser frem til at komme på arbejde igen mandag morgen. Næste uge er ugens gæst i "Lilleør vs" tidligere folketingspolitiker Lene Espersen, der netop er tiltrådt som direktør i Danske Arkitektvirksomheder.

 

BLÅ BOG
Rigmor Zobel
Rigmor Zobel Ravn har siden 2013 været advokat i advokatfirmaet Kønig & Partnere. Hun blev cand. jur. fra Københavns Universitet i 1993 og startede sin karriere som jurist i familievirksomheden Codan, hvor hendes far, Peter Zobel, var direktør. I 2000 sagde hun farvel til familieforetagendet og blev direktør i reklamebureauet Rapp Collins, og senere blev hun director i revisions- og konsulentvirksomheden Arthur Andersen (senere Deloitte). Hun har tidligere beklædt en række bestyrelsesposter.
Rigmor Zobel er 45, gift og mor til to børn.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.