Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Lilleør vs.

»Man skal have mod til at vise, at man er i tvivl«

I denne uge har Kathrine Lilleør besøg af DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn i "Lilleør vs" - et samtaleprogram, hvor Lilleør møder markante kvinder. Maria Rørbye Rønn fortæller om, hvordan hendes opvækst med internationalt orienterede forældre har præget hende - og om hvor vigtigt det er som leder at turde fejle og tvivle.

 

BLÅ BOG

Maria Rørbye Rønn

Maria Rørbye Rønn er generaldirektør i Danmarks Radio. Hun er oprindeligt uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og var tidligere ansat som jurist i Justitsministeriet og Kulturministeriet, inden hun i 1995 kom til DR. Hun startede med at arbejde med juraen i DR og blev i 2001 chef for DR Jura. Fra 2008 blev hendes ansvarsområde udvidet, og hun fik titlen som chef for DR Jura, Politik og Strategi. Da Kenneth Plummer i efteråret 2010 forlod DR efter en kontroversiel bog om ham, blev Maria Rørbye Rønn konstitueret generaldirektør, og i februar 2011 valgte bestyrelsen hende som DRs nye generaldirektør. Maria Rørbye Rønn modtog i 2013 Ridderkorset af 1. grad. Hun er 51 år, har to børn, er gift med Laurits Rønn og bor i Hellerup.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.