Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvalme, hovedpine og træthed: Nu har studerende opfundet kuren mod tømmermænd

Arkivfoto
Arkivfoto

Intet mindre end en drømme-eleksir!

Den klamme fornemmelse dagen efter en god fest kan nu undgås, hvis du i god tid indtager produktet 'SunsUp'. Kuren mod tømmermænd kan nemlig være på vej på markedet, og den er udviklet af to studerende fra Yale University. Måske er det, fordi de kender fornemmelsen alt for godt selv.

Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet Washington Times.

Alkohol indeholder etanol, der bliver omdannet til en giftstof, når det nedbrydes i leveren. Og selvom hovedpinen kan dulmes med piller og kvalmen måske med cola, så er det nok bedre, hvis du finder et naturligt produkt, der kan afhjælpe den giftige etanol i kroppen.

Den nye drømme-eleksir hedder som nævnt 'SunsUp', og det indeholder udelukkende en blanding af naturlige stoffer, som din krop har brug for, når du skal komme dig over giftstoffernes påvirkning. En lille pulverblanding i et glas vand, og så er du klar til en lang nat i byen.

Ingredienserne i 'SunsUp' arbejder med at nedbryde de giftige molekyler i leveren, det indeholder vigtige aminosyrer og næringssalte, eksempelvis natrium og magnesium. Med denne gode blanding får du en naturlig opløftende fornemmelse i kroppen dagen derpå.

Og fordi det skal indtages, inden man går på druk, giver det også en opløftende fornemmelse undervejs på byturen.

'SunsUp' er udviklet af Margaret Morese, som studerer molekylærbiologi, og Liam McClintock, der er dygtig atlet på Yale, og sammen har de gennemgået flere tilfælde af tømmermænd.

»Først kiggede vi efter de største årsager til tømmermænd, og så fandt vi de næringsstoffer, der kan bekæmpe årsagerne,« siger Liam McClintock.

De to studerende ønskede at samle penge ind til at få produktet udviklet, og de gik efter at indsamle 20.000 dollars, som svarer til 140.000 kroner. De har allerede indsamlet over det dobbelte, og det kan være rigtig godt for det amerikanske folk.

Så må vi bare krydse fingre for, at produktet når til Danmark også.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.