Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Lilleør vs.

Hvad er lykke for Pia Kjærsgaard?

Det svarer den 68-årige politiker på, når hun er ugens gæst i »Lilleør vs«. Pia Kjærsgaard fortæller også om, hvordan hun har det med at blive ældre, for som hun siger: »68 er jo en høj alder«.

 

BLÅ BOG

Pia Kjærsgaard

Pia Kjærsgaard har været medlem af Folketinget siden 1984 - 11 år for Fremskridtspartiet og 20 år for Dansk Folkeparti. Inden da arbejdede hun først på kontor inden for forsikrings- og reklamevirksomhed og derefter som hjemmehjælper. som hjemmehjælper, inden hun blev valgt ind i Folketinget. Hun forlod Fremskridtspartiet i 1995 og startede Dansk Folkeparti og var partiets formand indtil august 2012, hvor hun trådte tilbage og udnævnte Kristian Thulesen Dahl som sin efterfølger. Hun er fortsat medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti og er medlem af Folketingets Præsidium. Pia Kjærsgaard er 68 år og gift med Henrik Thorup, og sammen har de to børn og fire børnebørn.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.