Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Han Kjøbenhavn leverede en god debut

Han Kjøbenhavn laver tøj, man kommer til at elske ihjel.

Copenhagen Fashion Week. Modeshow for Han Kjøbenhavn. Fredag d. 1. februar 2013. Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads.
Copenhagen Fashion Week. Modeshow for Han Kjøbenhavn. Fredag d. 1. februar 2013. Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads.

- En time forsinket. Det er arrogant, det er jo ikke Saint Laurent, sagde min sidemand lidt surt, da uret i Idrætshuset på Østerbro viste lidt i midnat.

Han Kjøbenhavn havde inviteret til show for første gang og havde trukket den absolut allersidste showtid fredag aften kl 23.00. Men aftenens øvrige show gav en halv times forsinkelse. Hvor den sidste kom fra, vides ikke, men klokken var tæt på midnat, før de første modeller dukkede op.

De var klædt som figurer i et computerspil, musikken understregede det ved at lyde som underlægningen til et gammelt Amiga-spil, og catwalken var en bane, hvor modellerne fulgte en hvid bane, der drejede forbi forskellige figurer. Det var - som en af fotograferne med et lidt træt udtryk i øjnene sagde - sjovt de første tre minutter, men det blev ganske kedsommeligt efterhånden, som showet langsomt skred frem. Læg dertil, at lyset var ret dårligt, så det ganske enkelt var svært at se detaljer som farver og snit i tøjet.

Det var ærgerligt, kan jeg konstatere efter at have set billederne fra showet efterfølgende, for Han Kjøbenhavn laver virkeligt pænt herretøj, der lægger sig et sted mellem Wood Woods og Soullands streetwear og Bruuns Bazaar og Sands klassiske voksentøj. Her er læderjakker, collegejakker, skjorter, blazere og cardigans i gode kvaliteter.

Farverne er klassiske, brun, sort, hvid, grå og en anelse gul. Han Kjøbenhavn er stedet, man køber en hættetrøje, man ikke ligner en indsat i, og stedet, man får en god cardigan. Her køber man den frakke, man vil bruge hver dag, for er ikke stedet, man køber fashion statements, men hvor man supplerer en garderobe.

En fin tilføjelse til herreprogrammet i modeugen. Næste gang må der dog gerne være lidt mere lys.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.