Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Lilleør VS.

Ellen Hillingsøe: Dannelse handler om at være åben

»Lilleør vs« er Berlingskes nye samtaleprogram, hvor Kathrine Lilleør hver uge møder markante kvinder, som fortæller om en særlig passion eller interesse. I denne uge taler Kathrine Lilleør med skuespilleren Ellen Hillingsø om dannelse, som ifølge skuespilleren snarere er et spørgsmål om være åben over for sine medmennesker, end om at besidde en masse viden.

 

BLÅ BOG

Ellen Hillingsø

Ellen Hillingsø startede på teaterskolen i Aarhus i 1990, og inden da var hun studievært på Michael Bundesens "Morgenflimmer" på Kanal2. Som færduddannet skuespiller i 1994 spillede hun flere teaterroller, først på Aarhus Teater og senere på forskellige scener i København. Hun har været meget alsidig inden for sit fag, idet hun ud over teater har arbejdet med film, tv, radio samt lagt stemme til diverse tegnefilm, lydbøger og reklamer. På tv har hun blandt andet medvirket i serierne "Charlot og Charlotte", "Nikolaj og Julie" og "Livvagterne" og på teatret har hun spillet med i bl.a. "Othello", "Privatliv" og senest i Shakespeare-stykket "En Skærsommernatsdrøm" på Odense Teater. Hun har modtaget en Robert for bedste kvindelige birolle i filmen "Sekten" fra 1998. Ellen Hillingsø, som er datter af general Kjeld Hillingsø og Birgitta Hillingsø, er 47 år, gift og mor til to børn.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.