Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Lilleør VS.

Dy Plambeck: »Jeg magter ikke for meget sløvhed«

»Lilleør vs« er Berlingskes samtaleprogram, hvor Kathrine Lilleør hver uge møder markante kvinder, som fortæller om en særlig passion eller interesse. I denne uge taler Lilleør med forfatteren Dy Plambeck om sløvhed og om at vokse op i en lille flække på Sjælland.

 

BLÅ BOG

Dy Plambeck (født 31. maj 1980 i København) er en dansk forfatter og digter, uddannet fra Forfatterskolen i 2004. Hun debuterede i 2005 med digtsamlingen Buresø-fortællinger, og siden har hun udgivet romanerne Texas’ rose (2008), Gudfar (2011) og Mikael (2014) udkommet, ligesom hun har skrevet børnebøgerne Drømmehøjen (2008) og Os fra Blomsterkvarteret 1-8 (2011/2013). Dy Plambeck er af anmeldere blevet kaldet en af sin generations mest talentfulde og originale forfattere og har modtaget flere priser, bl.a. Klaus Rifbjergs debutantpris (2006), Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium (2006), Jytte Borberg-prisen (2011) og Jeanne & Henri Nathansens Mindelegat (2012).

Dy Plambeck er født i 1980 og opvokset ved Buresø i Nordvestsjælland. Hun blev mor til en datter i 2014.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.