Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
LILLEØR VS.

Den store løgn kan måske være nødvendig

Kathrine Lilleør hver uge møder markante kvinder, som fortæller om en særlig passion. I denne uge taler Lilleør med advokat Merethe Stagetorn om at pynte på sandheden og om sin beundring for Tvind-stifteren Amdi Petersen.

 

BLÅ BOG
Merethe Stagetorn

Merethe Stagetorn er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet i 1965. Herefter var hun ansat ved Kammeradvokaten, og siden 1980 har hun været beskikket forsvarer. I 1977 stiftede hun sig eget advokatfirma og har siden 1983 haft møderet for Højesteret. Stagetorn arbejder særligt med det strafferetlige område og har været forsvarer i mange større sager, som har fyldt i medierne. Hun har bl.a. repræsenteret Mogens Glistrup, Peter Brixtofte og Bo Hamburger, ligesom hun har forsvaret Tvind-ledelsen.
Merethe Stagetorn har udgivet en række juridiske lærebøger og i 2014 udgav hun biografien "Jeg har ikke noget til gode hos Vorherre".
Merethe Stagetorn, der er 72 år, har været gift med advokat Ove Stagetorn, som døde i september 2014. Sammen har de to børn, Henrik Stagetorn, som er gået i forældrenes fodspor og også er advokat, og Marianne Stagetorn Kolos, som i 1989 købte konditoriet La Glace af sin mor og driver i dag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.