Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Undgå utroskab

Giv dit krammehormon et løft

Et hormon der styrker kærligheden findes allerede som næsespray. Men man kan også give det mod utroskab. Se hvordan du kan styrke hormonet uden medicin.

Hvorfor er man utro? Skyldes det et dårligt parforhold, menneskelig afstumpethed eller blot kemiske processer i kroppen?

Et nyt, internationalt forskningsprojekt tyder på, at kemi faktisk spiller en stor rolle i utroskab.
Forskerne, hvis resultater er offentliggjort i Journal of Neuroscience, har nemlig dokumenteret, at det såkaldte krammehormon eller kærlighedshormon, oxytocin, i praksis kan få mænd til at holde sig længere væk fra kvinder, de ikke bør have nærkontakt med.

Med andre ord: Gifte mænd og mænd i faste parforhold reagerer på oxytocin ved at blive mere tilbageholdende over for andre kvinder.

Det får du her:

- En guide i PDF-format på 16 sider, der blandt andet indeholder:
- Det viser forskningen - Lav dit eget kærlighedshormon mod utroskab
- CYIQNCPLG-NH2 = Kærligheden - det starter ved kysset. Sådan reagerer kroppen.
- Kærlighedens cocktail - Hjernekemi bestemmer vores adfærd i kønsliv og kærlighed.
- Sådan styrker du kærlighedshormonet - i princippet kan forhindre utroskab.

Ved at købe fri adgang til Berlingske Plus i 1 måned eller 1 år får du samtidig adgang til vores andre 500 guider - Se eksempler her.

Se også: "Sådan bevarer du kraften i parforholdet" (10 kr.). "Undgå at økonomien ødelægger parforholdet" (12 kr.). "Sådan får du langdistanceforholdet til at fungere" (15 kr.). "Derfor kaster vi os ud i nye parforhold" (10 kr.). "Sådan bor i sammen - hver for sig!" (15 kr.). "Parforhold uden misforståelser: Sådan lærer i at tale sammen" (15 kr.). "Sådan kommer I videre efter krise i parforholdet" (19 kr.). "Sådan kommer du igennem en skilsmisse" (15 kr.). "Har du mod på et åbent parforhold?" (15 kr.).


Hvorfor er man utro? Skyldes det et dårligt parforhold, menneskelig afstumpethed eller blot kemiske processer i kroppen?

Et nyt, internationalt forskningsprojekt tyder på, at kemi faktisk spiller en stor rolle i utroskab. Forskerne, hvis resultater er offentliggjort i Journal of Neuroscience, har nemlig dokumenteret, at det såkaldte krammehormon eller kærlighedshormon, oxytocin, i praksis kan få mænd til at holde sig længere væk fra kvinder, de ikke bør have nærkontakt med.

Med andre ord: Gifte mænd og mænd i faste parforhold reagerer på oxytocin ved at blive mere tilbageholdende over for andre kvinder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.