Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Stort opslagsværk

Find den bedste Bourgogne

Find de bedste vine i vores vinguide. Søg på drue, karakter og meget andet blandt 2.600 vine, og få vores vinskole-artikelserie med i købet.

Berlingske vinguide bygger på anmeldelser siden 2008 og frem til i dag, som du kan lade dig inspirere af. Du kan hele tiden søge blandt de nyeste anmeldelser og dermed se aktuelle tilbud i butikkerne, fordi vi løbende opdaterer databasen med de nyeste vinanmeldelser fra Berlingske.

Databasen indeholder 2.600 vine, men stadigt flere kommer til. Basen indeholder både anmeldelser fra BT og Berlingske.

Med i købet følger vinanmelder Søren Franks vinskole. Her får du 20 lektioner med titler som: "Smag med øjet", "Næsen og vinen", "Et spørgsmål om træ", "Glasset betyder alt" og "Vin-opbevaring".

Artikelsamlingen om vinskolen downloades i PDF-format og kan gemmes på din harddisk, så længe du ønsker. Den fylder 60 sider.

Det skal understreges, at vi ikke garantere, at de tidligere anmeldte vine kan købes i butikkerne. Se eventuelt vinhandlere på nettet.

Bemærk, at du her køber adgang til et digitalt produkt. Du køber ikke adgang til de fysiske vine.Berlingske vinguide bygger på anmeldelser siden 2008 og frem til i dag, som du kan lade dig inspirere af. Du kan hele tiden søge iblandt de nyeste anmeldelser og dermed se aktuelle tilbud i butikkerne, fordi vi hver mandag opdaterer databasen med de nyeste vinanmeldelser fra Berlingske.

Databasen indeholder 2.500 vine, men stadigt flere kommer til. Basen indeholder både anmeldelser fra BT og Berlingske.

Søren Franks vinskole medfølger også i guiden. Her får du 20 lektioner med titler som: "Smag med øjet", "Næsen og vinen", "Et spørgsmål om træ", "Glasset betyder alt" og "Vin-opbevaring".

Artikelsamlingen om vinskolen downloades i PDF-format og kan gemmes på din harddisk, så længe du ønsker. Den fylder 60 sider.

Det skal understreges, at vi ikke garantere, at de tidligere anmeldte vine kan købes i butikkerne. Se eventuelt vinhandlere på nettet.
Her kan du søge i vinguiden:


Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.