Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

X Factor vender tilbage

Der skal både findes nye dommere og vært til den sjette sæson af programmet.

I 2012 var det Ida, der vandt X Factor. Her er hun sammen med sin coach, Pernille Rosendahl.
I 2012 var det Ida, der vandt X Factor. Her er hun sammen med sin coach, Pernille Rosendahl.

Danskerne kan se frem til en sjette sæson af X Factor. Danmarks Radio har nemlig indgået en aftale med produktionsselskabet Blu om at fortsætte underholdningsprogrammet i 2013.

- Vi er virkelig glade for, at vi igen i 2013 kan give danskerne X Factor, siger DR1s kanalchef, Lotte Lindegaard, til dr.dk.

Nye dommere og vært

Programmet er den mest sete underholdningsserie i Danmark i de 20 år, der er målt seertal.

- DR1 har en ambition om både at samle danskerne om de store, væsentlige samfundsmæssige dagsordener, men i lige så høj grad om vores underholdning. Og det er lykkedes os at gøre X Factor til et af de største kulturelle fællesskaber, vi har i Danmark, siger Lotte Lindegaard.

I pressen har både Thomas Blachman og Pernille Rosendahl afvist at fortsætte som dommere. Der bliver også brug for en ny vært, da Lise Rønne ikke vil tage en tørn mere.

DR har i dag åbnet for tilmelding til den nye sæson.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.