Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ugeblad udelukket fra »Vild med dans«

Ugebladet bragte billeder af TV-værtinden Christiane Schaumburg-Müller topløs og er nu udelukket fra »Vild med dans«.

TV 2 valgte at beholde Vild med dans-vært Christiane Schaumburg-Müller og i stedet udelukke SE og HØR fra at dække dansekonkurrencen.
TV 2 valgte at beholde Vild med dans-vært Christiane Schaumburg-Müller og i stedet udelukke SE og HØR fra at dække dansekonkurrencen.

Da Vild Med Dans-værten Christiane Schaumburg-Müller tidligere på sommeren var på ferie sammen med kæresten, rapperen L.O.C., var det med ugebladet Se og Hør som blind passager.

Kæresteparret blev først klar over, at en fotograf havde ligget på lur, da de så billederne i ugebladet. Billeder, hvor man kan se danseværten topløs.

Det har nu fået Christiane Schaumburg-Müller til at stille sin arbejdsgiver, TV2, et ultimatum: Udeluk Se og Hør eller vælg en anden vært end mig. Det skriver Se og Hør selv på deres hjemmeside.

TV-stationen siger til ugebladet:

- Som arbejdsgiver for Christiane ser vi det som TV 2s opgave at sikre rammer, der gør hende tryg og i stand til at yde sit bedste – og det er i øjeblikket ikke muligt i selskab med Se og Hør, der altså må følge dansekonkurrencen på lige fod med alle andre - foran tv'et.

Det er ikke første gang Se og Hør har fotograferet en nøgen Vild med Dans-vært. De er tidligere blevet dømt i Højesteret for at have fotograferet Andrea Elisabeth Rudolph højgravid på en badestrand i Nordsjælland.

Også denne gang er Se og Hør gået for langt. I hvert fald hvis man skal tro en af landets førende mediejurister, Oluf Jørgensen, fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

- Se og Hør er endnu engang gået over stregen, og i sagen med Andrea Elisabeth Rudolph har domstolene givet et pejlemærke for, hvor stor en godtgørelse, man kan kræve, som han tidligere har sagt til eb.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.