Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

TV-profil skifter til konkurrenten

TV 2 Nyhedernes Johannes Langkilde forlader stationen efter 12 år på Kvægtorvet. Han har takket ja til et tilbud om at blive DRs nye USA-korrespondent.

Johannes Langkilde skifter fra TV2 til DR.
Johannes Langkilde skifter fra TV2 til DR.

Johannes Langkilde stopper på TV 2 om et par måneder. Det gør han, fordi han har takket ja til at blive ny USA-korrespondent for DR.

Ifølge TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, vil Johannes Langkilde blive savnet.

»Det er naturligvis et tab at miste så profileret og professionel en medarbejder som Johannes. Han har varetaget en række væsentlige opgaver for TV 2 Nyhederne gennem de seneste år. Men det er også forståeligt, at Johannes søger nye udfordringer som korrespondent i USA, og vi ønsker ham held og lykke,« siger Michael Dyrby.

Mikael Kamber udfylder det nyhedshul på TV 2 Nyhederne, som Johannes Langkilde efterlader, så snart Kamber har overdraget sine opgaver på programmet »21’eren på News«. Dermed er Kamber tilbage til det job han forlod for fem år siden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.