Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kære læser

Tag godt imod vores nye striber

Fredag byder vi velkommen til to nye, daglige tegneserier i Berlingske. Begge tegneserier leveres af selskabet New Creations, som ejes af Anders Morgenthaler og Mikael Wulff. De to mænd har både krøllede og kreative hjerner, og firmaets kreative stab har udviklet de to tegneserier specielt til Berlingske.

Rigtigt mange tegneserier handler om privatlivet. Vi har ønsket at få en satirestribe om arbejdslivet.

Den ene stribe »Ni til fem« udspiller sig derfor på en typisk arbejdsplads, en mellemstor virksomhed, hvor vi følger tre hovedpersoner: Ole, IT-ansvarlig, Steffen, key account manager, og deres overordnede, den Merkel-lignende afdelingschef, Hanne.

Serien illustrerer deres noget trivielle liv på kontoret, og når de pendler til og fra arbejde – med andre ord ny satire om dagligdagens trummerum.

Samtidig byder vi velkommen til tegneserien »Hårdt mod hårdt«, der er et talkshow i ord og tegninger. Jim Henriksen er den – naturligvis fiktive – kompromisløse talkshow-vært, der dagligt er ude i en konfrontation med en markant dansk personlighed.

Vi siger samtidig farvel til striben »Hagbard«, der har været en kær gæst hos os i mange år og dannet makker med Pondus, der fandt andre græsgange allerede ved årets begyndelse.

Vi har været glade for de to tegneserier, men synes, at en fornyelse en gang imellem også er gavnlig inden for vores humoristiske univers. Og vi ønsker naturligvis fortsat, at vores tegneserier på Berlingske skal være en modvægt til det politisk korrekte.

Vi håber, at I vil synes godt om de to nye tegneserier, og vi glæder os til at lære personerne og livet i de to tegnede universer bedre at kende, efterhånden som de bliver en del af vores dagligdag.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.