Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Svækket Ghita Nørby opgiver stor rolle

Ghita Nørby skal alligevel ikke medvirke i Malmö Operas store musical »Sommernattens Leende«.

Den 76-årige skuespiller har måttet aflyse sin medvirken i Stephen Sondheim-musical.
Den 76-årige skuespiller har måttet aflyse sin medvirken i Stephen Sondheim-musical.

Ghita Nørby skal alligevel ikke medvirke i Malmö Operas store musical »Sommernattens Leende«, som har premiere 13. februar. Den 76-årige skuespiller har måttet aflyse sin medvirken i Stephen Sondheim-musicalen under henvisning til for stort arbejdspres og svigtende helbred.

»Vi er kede af at høre, at Ghita Nørby har følt sig nødsaget til at hoppe fra forestillingen,« siger teaterchef Bengt Hall, som i stedet har engageret den svenske operasanger Kerstin Meyer til rollen som Madame Armfeldt.

Ghita Nørbys dubleant har ikke stået på en scene de sidste 30 år, men har ladet sig lokke ud af sit otium for at overtage rollen.

Ghita Nørby spiller i øjeblikket en stor rolle for fulde huse i Aarhus Teaters »Other Desert Cities«.

Senere i denne måned skal hun medvirke i repremieren på »Fanny og Alexander« på Det Kongelige Teater, og hun slutter sæsonen af på Folketeatret med den »Sarah«, hvor hun til april skal spille den krævende rolle som den franske teaterdiva Sarah Bernhardt i samspil med Preben Kristensen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.