Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Succesfuld Zulu-serie får allersidste sæson

Femte sæson af den populære tv-serie Sjit Happens bliver den sidste.

Tv-serien Sjit Happens starter sin sidste sæson 30. januar. Free/Pr
Tv-serien Sjit Happens starter sin sidste sæson 30. januar. Free/Pr

København. Den populære Zulu-serie Sjit Happens blænder mandag den 30. januar op for sin femte og allersidste sæson. Det oplyser TV2 til Ritzau Fokus.

- Jeg vil ikke sige, det er vemodigt, for det er naturligt, at man stopper på et tidspunkt, siger komikeren Nikolaj Stokholm, der spiller Øland i serien.

- Men jeg er meget stolt over at have lavet fem sæsoner af serien. Og jeg er også stolt over den måde, vi slutter serien på, siger han.

Sjit Happens har særligt skilt sig ud fra andre tv-serier ved aktivt at inddrage seerne. Fans har kunnet komme med input til handlingen og replikker samt haft mulighed for at være statister eller kunne få møbler ind i lejligheden, hvor serien bliver optaget.

- Det er os (holdet bag, red.), der skal stoppe med at lave serien, for vores fans vil jo aldrig stoppe. Og vi må stoppe, når der ikke er mere at malke. Så vi stopper til dels også på grund af kærlighed til vores fans, siger Nikolaj Stokholm.

Som optakt til den sidste sæson vil seerne få muligheden for at være inde i hovederne på karaktererne Ane, Olau, Emil, Mads, Øland og Katrine.

Zulu har nemlig produceret et miniafsnit med 360-graders kamera, som fortæller den samme historie ud fra alle seks karakterers synspunkt. Seerne vil ? med deres mobiltelefon ? kunne følge karakterernes synsvinkel i 360 grader.

Dette miniafsnit vil fra 17. januar ligge på Sjit Happens Facebookside som optakt til premieren på femte sæson.

/ritzau/FOKUS

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.