Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Springsteen laver en Inger Støjberg

Lige som integrationsministeren har Bossen underskrevet en elevs 'undskyld, jeg kommer for sent'-seddel.

Bruce Springsteen giver koncert i Los Angeles 17. marts.
Bruce Springsteen giver koncert i Los Angeles 17. marts.

Tilbage i februar kom danske Emma for sent i skole med en seddel underskrevet af selveste Inger Støjberg.

Emma og integrationsministeren var faldet i snak i forbindelse med et radioprogram fra en moske, men det trak så meget ud, at hun umuligt kunne nå at sidde på sin plads, når skoleklokken ringede ind.

"Emma kommer desværre lidt sent i skole i dag. Det beklager jeg meget, men hun har spist morgenmad sammen med mig. De bedste hilsner Inger Støjberg", lød det dengang fra integrationsministeren, og nu har den musikalske megastjerne Bruce Springsteen gjort det samme som Støjberg.

Tirsdag havde Scott Glovsky taget sin søn, Xabi, med til Bossens "The River Tour"-koncert i Los Angeles, og her holdt den niårige dreng et skilt op.

"Bruce, jeg kommer for sent i skole i morgen. Vil du ikke skrive min seddel under?"

Det spottede "Born in the U.S.A"-sangeren fra scenen og inviterede efterfølgende far og søn backstage.

- Han bad om navnet på Xabis lærer og spurgte, hvordan man stavede hans navn. Så tog han et stykke papir frem og skrev sin betænksomme, søde seddel til ham, fortæller Xabis stolte far, Scott Glovsky, til The Claremont Courier.

"Kære Mrs. Jackson, Xabi har været meget sent ude for at rocke og rulle. Undskyld ham, hvis han er forsinket. Bruce Springsteen".

Efterfølgende snakkede Xabi og Bossen i et par minutter, og ifølge drengens far var verdensstjernen utrolig flink, omsorgsfuld og imødekommende.

- Jeg har sunget Bruce Springsteen som godnatsange for Xabi, siden han blev født. Bruce levede op til hver eneste forventning, en niårig dreng og en 48-årig mand kunne have.

- Xabi vågnede næste formiddag med det største smil på læben, jublede den stolte far.

Springsteen spiller i Horsens 20. juli og i København 22. juli.

/ritzau/FOKUS

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.