Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sønnen satte Badehotellet-stjerne på plads

Skuespillerinden Anne Louise Hassing har lært, at hun må træde et skridt tilbage for at lade sønnen vokse.

Anne Louise Hassing, kendt fra blandt andet »Badehotellet«.
Anne Louise Hassing, kendt fra blandt andet »Badehotellet«.

Hun har spillet Ida i Krøniken, Therese Madsen i Badehotellet og Augusta Jacobsen i Hvidstengruppen, men den vigtigste rolle for skuespillerinden Anne Louise Hassing er dog den som mor til Gustav Mingus Hellemann på 12 år.

Da sønnen i august fik sin første filmrolle, håbede den populære skuespillerinde på, at hun kunne spille rollen som både mor og erfaren skuespiller, så Gustav kunne få den bedste mulige start på sin karriere.

- Jeg satte mig ned den første dag og sagde til ham: Okay, nu skal vi øve den her del af manuskriptet til i morgen. Jeg tog jo mor-rollen, men fik pænt af vide, at det skulle han nok styre, husker den 49-årige skuespillerinde.

- Så han satte sig ned i to minutter, skimmede det igennem, og det var alt. Jeg tænkte jo, at han i så fald måtte gøre sig den erfaring, at hvis man ikke øver sig nok, så bider det én i halen dagen efter, siger Anne Louise Hassing.

Dagen efter blev hun trukket til side af en fra filmholdet, men det var ikke for at møde en løftet pegefinger. Tværtimod. Sønnen havde "kørt med klatten" og blev rost.

- Det gik virkelig op for mig, hvor stor en dreng han er blevet, når vi kan sidde og snakke om, hvordan det er gået på arbejde den dag, siger hun.

- Det har modnet ham så meget at spille skuespil, så jeg skal også lige lære, at jeg ikke skal blande mig, siger skuespillerinden.

Men selv om hun støtter sin søn i hans skuespildrøm, så får han dog ikke lov at opføre sig som en filmstjerne der hjemme.

- Han skal have en form for fundament hjemmefra og huske på, at det er fedt, så længe en filmoptagelse varer, men så skal han også kunne lande igen og gå ud med skraldet derhjemme, slår Anne Louise Hassing fast.

Fjerde sæson af Badehotellet har premiere mandag den 23. januar.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.