Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sarah Palin har job som tv-dommer i sigte

Sarah Palin skal filme et prøveafsnit til en ny serie, hvor hun skal være tv-dommer.

København: Sarah Palin er kendt som en farverig personlighed, der har gjort sit for at udviske grænserne mellem reality og politik. Og nu får kvinden, der har givet sin støtte til Donald Trump i den aktuelle valgkamp, måske sit eget program som tv-dommer.

I første omgang skal den 52-årige politiker filme et pilotafsnit, som vil blive brugt til at beslutte, om serien kan blive en realitet. Programmet kommer til at minde om det amerikanske tv-show "Judge Judy", hvor almindelige amerikanere tager deres stridigheder op i retten foran rullende kameraer.

- Når du ser på Palin, hendes personlighed, hendes stil, hendes brede appel og det faktum, at hun er så utrolig god på fjernsyn, gør det hende til det naturlige valg for dette format, siger Howard Bragman, der er talsperson for tv-programmets producere til ABC News:

- Hun er ikke bange for at fælde dom. Uanset om du er enig eller uenig, har hun et synspunkt, og det er det, som driver denne type tv-programmer, siger Howard Bragman.

I modsætning til dommeren i "Judge Judy" har Sarah Palin ingen juridisk uddannelse, men hvis showet bliver en realitet, skal deltagerne nok forvente en hård linje.

I 2014 gav Sarah Palin en kontroversiel tale for National Rifle Association, hvor hun kaldte præsident Obama for blødsøden og argumenterede for at genindføre den brutale afhøringsmetode waterboarding, som var en del af Bush-administrationens krig mod terror. Ved waterboarding tvinger man vand ned i lungerne på den, der skal afhøres, så det føles, som om de skal kvæles.

- Fjender, der vil udslette Amerika. Det er åbenlyst, at de har informationer om terrorplaner. Men du kan ikke fornærme dem, eller gøre dem dårligt tilpas - ikke engang en lille smule. Hvis jeg bestemte, ville de vide, at waterboarding er måden,vi døber terrorister på, sagde Sarah Palin ifølge The Washington Post.

/ritzau/FOKUS

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.