Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Rock-koryfæer under hammeren

12. april får du mulighed for at købe helt unikke danske rock-minder, når Bruun Rasmussens Kunstauktioner sætter 11 af fotografen Jørgen Angels billeder til salg.

Bl.a. dette foto af Jimmy Page, taget af Jørgen Angel i K.B. Hallen i 1970, kommer nu under hammeren hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner.
Bl.a. dette foto af Jimmy Page, taget af Jørgen Angel i K.B. Hallen i 1970, kommer nu under hammeren hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner.

Det er suset fra de hårde 1970ere, der kan genopleves i en række rockfotografier, der nu kommer under hammeren hos Bruun Rasmussens Kunstauktioner i København.

Fotografen Jørgen Angel var særdeles aktiv bag kameraet ved de store rockkoncerter i de år, og det har resulteret i nogle særdeles udtryksfulde sort-hvide fotografier af folk som David Bowie, Bob Marley og Jimmy Page fra Led Zeppelin – men også danske rocknavne fra årtiet, blandt andre Gasolin med Kim Larsen og Annisette.

I alt 11 fotografier blæst op i vægstørrelse bliver solgt på Bruun Rasmussens auktionslokaler på Nordhavn den 12. april. De kan beses dagen før, men faktisk kan man allerede nu se dem i fuld størrelse på udstillingen »Rock’n’Road« på Metro-byggeriets grønne vægge ved Østerport i København, hvor alle 11 fotos indgår.

På auktionen den 12. april sælges også forskellig anden fotokunst af blandt andre Olafur Eliasson og berømte fotografer som Marc Riboud, Henri Cartier-Bresson og Eve Arnold med flere, særligt fra midten af det 20. århundrede – for eksempel af en ung Kennedy-familie. Som en lille kuriositet er der desuden et portræt af John F. Kennedy signeret af ham selv til tidligere statsminister Jens Otto Krag og Heller Virkners datter, Astrid Helene Krag.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.