Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

QUIZ: Test din viden om det britiske kongehus

Meghan Markle slutter sig til Storbritanniens royale til maj. Hvor meget du ved om hendes kommende familie?

Her ses prins William og prins Harry til deres mor prinsesse Dianas begravelse 6. september 1997. Scanpix/Adam Butler/arkiv
Her ses prins William og prins Harry til deres mor prinsesse Dianas begravelse 6. september 1997. Scanpix/Adam Butler/arkiv

Windsor. Den britiske kongefamilie får til foråret et nyt medlem. Det sker, når prins Harry gifter sig med den amerikanske skuespiller Meghan Markle lørdag 19. maj.

Her kan du teste din viden om den britiske kongefamilie:

1: Hvornår døde prinsesse Diana?

a) August 1996.

b) August 1997.

c) August 1998.

2: Hvornår blev prins Charles gift med Camilla, der er hertuginde af Cornwall?

a) 2003.

b) 2004.

c) 2005.

3: Hvad hedder Meghan Markles alterego i tv-serien "Suits"?

a) Rachel Green.

b) Rachel Zane.

c) Rachel Berry.

4: Hvad kostede omkring 265 millioner danske kroner, da prins William og Kate Middleton blev gift i 2011?

a) Renovering af Westminster Abbey.

b) Sikkerhedsforanstaltninger.

c) Catering og underholdning.

5: Hvor kan man se den yderst populære tv-serie om dronning Elizabeths liv, "The Crown"?

a) HBO.

b) Amazon.

c) Netflix.

6: Hvad gjorde 2,8 millioner mennesker, da prins William og Kate Middleton blev gift?

a) Skrev statusser på Facebook om det royale bryllup.

b) Rejste til London for at overvære brylluppet.

c) Så brylluppet på tv.

7: Hvilken blomst skal indgå i en royal brudebuket i Storbritannien?

a) Myrte.

b) Lilje.

c) Rose.

8: Prins Harry tilbragte ti år i den britiske hær. Hvor har han været udsendt til to gange som soldat?

a) Afghanistan.

b) Irak.

c) Mali.

9: Hvem i Storbritanniens historie har siddet længst tid som monark?

a) Dronning Victoria.

b) Kong George III.

c) Dronning Elizabeth.

10: Hvor mange kunne lytte med på BBC Radio, da daværende prinsesse Elizabeth blev gift med prins Phillip i 1947?

a) 100 millioner.

b) 150 millioner.

c) 200 millioner.

Svar: 1:a, 2:c, 3:b, 4:b, 5:c, 6:a, 7:a, 8:a, 9:c, 10:c.

Kilder: IMDB, royal.uk og The Independent.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.