Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Prinsesse Madeleine flytter fra Sverige

Den svenske prinsesse Madeleine har fået nok af al virakken og flytter nu permanent fra Sverige.

Den svenske prinsesse Madeleine har fået nok af al virakken efter bruddet med Jonas Bergström og flytter nu permanent fra Sverige.

I går kom det frem, at Madde, som hun også kaldes, har aflyst alle sine officielle pligter, inklusiv tre såkalte 'lysninger' - arrangementer i forbindelse med sin storesøster Victorias bryllup.

Nu viser det sig, at hun helt planlægger at forlade Sverige, skriver den svenske avis Expressen.

- Prinsesse Madeleine har behov for privat tid og at afholde sig fra offentlige optrædener, indtil Kronprinsessens bryllup, sagde informationschef ved det svenske hof, Nina Eldh, i går.

For Madeleine er langt fra kommet sig over bruddet med Jonas Bergström. En lille måned i det amerikanske og hendes yndlingsby New York har blot givet hende endnu mere appetit på nye græsgange. Og nu forlyder det, ifølge Expressen, at fraværet kan være permanent.

LÆS OGSÅ: Sveriges smukke prinsesse

Madeleine er efter sigende træt af Stockholm og taler nu åbent med sine omgivelser om, at hun ikke ønsker at leve i Sverige.

Efter deltagelsen i sin storesøsters polterabend for nylig, var alle ellers sikre på, at Madeleine ville blive i Sverige og deltage i forberedelserne til sin søsters bryllup. Men i går meldte hun, at hun ikke ønskede at deltage i de såkaldte 'lysninger', hvor de tætteste venner og familie deltager i en ceremoni og derefter en reception på slottet. Et afbud, der i royale kredse ses som en meget stor 'forbrydelse'.

Heller ikke den litterære Astrid Lindgren-pris, hun skulle have overrakt 1. juni, ønsker hun at overrække.

- Hun har ingen officielle pligter før brylluppet. Men hun kan arbejde på andre måder uden at have ferie, fastslår Ulrika Näsholm fra hoffets informationsafdeling.

Madeleine planlægger ifølge avisen at forlade Sverige hurtigst muligt efter sin søster bryllup. Hun har blandt andet flere venner, som har store huse ved den franske Riviera og også USA er en mulighed for Madeleine.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.