Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Populær tv-vært stopper efter ni år

Den populære morgenvært Morten Resen tager en pause fra drømmejobbet og sætter fokus på sin forsømte familie.

TV-Vært Morten Resen.
TV-Vært Morten Resen.

København: Hvis der er én ting, der er synonymt med det populære program Go' Morgen Danmark på TV2, så er det nok Morten Resens smilende ansigt, der fra programstart til -slut er i hopla og klar til at tage imod dagsaktuelle gæster. Men nu er det slut med at blænde op for Morten Resens brede smil om morgenen.

- Jeg har taget den sværeste beslutning i mit arbejdsliv: At holde en lang pause fra Go' Morgen Danmark. Jeg har lavet programmet i snart ni år, og det er klart de sjoveste ni år i mit liv - men også de hårdeste, bekendtgør den populære TV2-vært på sin Facebook-profil.

Han forklarer, at det er et drømmejob, han er nødt til at forlade, og sammenligner forløbet med at slå op med en kæresten, man virkelig elsker. Samtidig slår han dog fast, at det er en velovervejet beslutning, som han tror, er den rigtige.

Han lægger sig i slipstrømmen på en række danske tv-værter, heriblandt Sisse Fisker og sportsværten Heidi Frederikke Sigdal, som trækker stikket for at sætte fokus på de hjemlige værdier.

- Indtil nu har mit familieliv været indrettet efter mig og mit arbejde, og nu synes jeg, at det skal være omvendt. Derfor har jeg brug for at trække stikket i en periode for at bruge noget mere tid sammen med min familie, kramme mine børn ekstra meget og være uden et vækkeur, der ringer 02.59, skriver den 37-årige vært.

I stedet for den sympatiske tv-vært skal Michael Robak, som har været på TV 2 Nyhederne, nu overtage værtstjansen på Go' Morgen Danmark. Michael Robak er kæreste med tv-veteranen Cecilie Frøkjær, der også har en fortid på Go' Morgen Danmark.

- Jeg er jo rimelig privilegeret, at jeg har en så tæt på, der kender programmet bedre end nogen anden, udtaler Michael Robak til tv2.dk.

Hvad der nu skal ske i Morten Resens liv står hen i det uvisse, men han glæder sig til at kunne komme oftere forbi hos vennerne. Særligt omkring spisetid, som han humoristisk bemærker.

Se opslaget her: https://www.facebook.com/morten.resen/posts/10153895665368979?pnref=story

/ritzau/FOKUS

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.