Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Film

Pinlig og ufarlig fjollekomedie

Alle de gode intentioner - hvis de da engang var der - falder til jorden i "Daddy's Home" med Will Ferell og Mark Wahlberg.

Det meste af vejen virker »Daddy's Home« lige så træt i optrækket som Mark Wahlbergs ansigtsudtryk.
Det meste af vejen virker »Daddy's Home« lige så træt i optrækket som Mark Wahlbergs ansigtsudtryk.

Will Ferrell og Mark Wahlberg spiller i Sean Anders’ krampagtige komedie »Daddy’s Home« to mænd, der kæmper om rollen som far for de samme to børn: Stedfaderen, der er kærlig og tilstedeværende i hverdagen, og den biologiske far, der har været fraværende det meste af børnenes liv, men nu fornemmer truslen fra en anden han-elefant, og derfor kommer hjem for at tage kampen op.

Intentionerne er muligvis gode nok: At lave en film med et komisk twist om alle de udfordringer man står overfor, når man som mand tager en anden mands børn til sig, eller oplever en anden mand træde i ens sted som far. Problemet med »Daddy’s Home« er, blandt alt for meget andet, at den hverken er sjov eller indsigtsfuld. Det meste af vejen virker den lige så træt i optrækket som Mark Wahlbergs ansigtsudtryk. Når Sean Anders i glimt prøver at fyre komik-kanonen af på maksimal styrke og blandt andet sender Will Ferrell en tur i højspændingsledningerne og på motorcykel gennem taget, virker det mest af alt desperat.

Hvad: »Daddy’s Home«

Hvem: Instruktør Sean Anders. Medvirkende: Will Ferrell, Mark Wahlberg

Hvor: Premiere over hele landet

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.