Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens valgplakat

O’s historie

DF
DF

Hvordan minder Enhedslisten og Dansk Folkeparti om hinanden?

Utvivlsomt på adskillige måder. Men hvis vi holder os til valgplakater, arbejder begge partier med befriende enkle budskaber, der rammer lige præcist hos både dem, der stemmer på et af de to partier, og dem der aldrig ville drømme om det.

Her er Allan. Som man kan se af hans værktøjsbælte, er han en af dem, der holder Danmark sammen og i gang (modsat djøfferne i Det Radikale Venstre). Allan har også humor og spiller subtilt på begrebet politisk ukorrekt, som er lige så hadet af den ene fløj, som det er elsket af den anden.

Allan er tillidsvækkende, og jeg tror, han en fin fyr, man sagtens kunne drikke et par dåseøl med over hækken eller ved grillen, mens vi fortalte et par vittigheder, og jeg er sikker på, at hvis der var et problem med fyret, ville Allan, som den gode nabo, han er, lige ordne det uden at forvente andet end tak, og det er slet ikke sikkert, han ville tænke: »Hvad lærte du i grunden på universitetet, din tøsedreng,« for Allan ved godt, vi er forskellige på sidevejen.

Også Dansk Folkepartis logo er præcist kommunikationsarbejde. Det har ikke den grafisk afklarede enkelhed, flere af de ældre partiers har, men det er lige meget, for det går liste O’s vælgere ikke op i. Hvad de derimod går op i, er Danmark og danske værdier - og Dannebrog betyder noget. Det vil DF gerne bevare. Så derfor indgår flaget i logoet, hvor det passer på de to bogstaver i partinavnet. Eller omvendt?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.