Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Op til fire Game of Thrones spinoffs kan være på vej

Producenten bag Game of Thrones, HBO, har hyret fire manuskriptforfattere, der skal lave hver deres bud på et »spinoff« til Game of Thrones-serien.

Game of Thrones-serien planlægger fire forskellige spinoffs på hovedhistorien, skrevet af fire forskellige forfattere. Måske der bliver plads til danke Pilou Asbæk? (Arkiv)
Game of Thrones-serien planlægger fire forskellige spinoffs på hovedhistorien, skrevet af fire forskellige forfattere. Måske der bliver plads til danke Pilou Asbæk? (Arkiv)

Godt nyt til alle dragemødre, bastarder, kongedræbere, hustrubetvingere, ryg-dolkere, jerntrone-drømmere, manddomsløse, dværge, ryttere, kættere, søulke, frossen-pinde og genopstandne derude.

Game of Thrones-serien planlægger fire forskellige spinoffs, skrevet af fire forskellige forfattere, skriver mediet Variety.

HBO har skrevet kontrakter med fire manuskriptforfattere, der har fået »lige så lang tid, som de skal bruge,« siger en HBO-talsperson til Variety.

Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland og Carly Wray er ikke navne på nye karakterer, der vil gøre krav på Jerntronen, men derimod de fire forfattere, der er blevet hyret til at skrive hver deres spinoff til universet. Jane Goldman og Carly Wray - der blandt andet har været med til at skrive serien Mad Men - vil hver især arbejde individuelt med romanforfatter og Game of Thrones-skaberen George R. R. Martin.

De to ledende producenter Dan Weiss og David Benioff vil blive knyttet til de fire projekter.

En eller flere spinoffs til Game of Thrones - den mest sete serie i HBOs historie - har der været spekuleret i flere år. Og de seneste måneder har HBO-ledelsen begyndt at anerkende, at netværket ledte efter forfattere til at udvikle ideer baseret på serien og George R. R. Martins fantasy romaner.

Den syvende og næstsidste sæson skydes i gang 16. juli - hvilket så bliver 17. juli dansk tid.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.