Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ofelia Plads byder på gratis koncerter

Et koncertkoncept, hvor kunstnerne optræder på en pram på vandet, kan snart opleves gratis på Ofelia Plads. Her kan man blandt andet opleve Pernille Rosendahl.

Kyssetrappen ved Ofelia Plads.
Kyssetrappen ved Ofelia Plads.

Lyder en gratis koncert som noget for dig?

Så skulle du måske kigge forbi Ofelia Plads i de kommende dage. Der bydes nemlig på gratis koncertoplevelser med blandt andet Pernille Rosendahl, Toke Møldrup, Halvcirkel og The Piazzolla Orchestra.

Koncerterne er en del af et koncertkoncept, hvor musikerne spiller fra en flydende pram i Kvæsthusgraven. Publikum kan så se det hele, under åben himmel, fra Kyssetrappen på Ofelia Plads.

Koncertkonceptet har fået titlen »Klassisk på Kyssetrappen«, og ifølge arrangørerne er konceptet ganske unikt og en god mulighed for at få en god oplevelse midt i byen – ikke mindst fordi publikum kommer helt tæt på musikerne.

I alt fire koncerter er planlagt.

Den første koncert foregår den 20. juli, hvor The Piazzolla Orchestra, der tæller i alt seks medlemmer, står klar på den flydende scene.

Den 27. juli er det den eksperimenterende strygekvartet, Halvcirkel, der, med deres eksperimenterende musik, giver koncert.

Den 17. august er det Pernille Rosendahl, der, sammen med Who Killed Bambi, giver nogle nye bud på klassikere fra både Swan Lee og The Storm, som Pernille Rosendahl begge har været en del af.

Den 24. august lukker Copenhagen Phil-cellisten Toke Møldrup arrangementet af med en koncert, hvor publikum blandt andet kan se frem til Bachs cellosuiter.

Alle koncerter kan opleves uden at åbne pengepungen. Man kan læse mere om arrangementerne her.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.