Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nye sexanklager mod Kevin Spacey

Skuespiller Anthony Robb er ikke længere den eneste, der anklager House of Cards-skuespilleren Kevin Spacey for krænkende adfærd.

»Det ser ud til, at det eneste krav var at være en mand under 30 år, for at Mr. Spacey følte sig fri til at røre os,« skriver den mexicanske skuespiller Roberto Cavaxos på Facebook
»Det ser ud til, at det eneste krav var at være en mand under 30 år, for at Mr. Spacey følte sig fri til at røre os,« skriver den mexicanske skuespiller Roberto Cavaxos på Facebook

Der er nye anklager mod Kevin Spacey, der har været i søgelyset på grund af anklager om seksuelle tilnærmelser mod den dengang 14-årige Anthony Robb. FIlmskaberen Tony Montana hævder, at han blev befamlet af Spacey på baren Coronet Bar i Los Angeles i 2003. Det skriver BBC.

Montana siger, at han var syg med posttraumatisk stress (PTSD) i seks måneder efter, at skuespilleren »voldsomt« befamlede hans skridt. Desuden fortæller Montana, at han fjernede Spaceys hånd, men han fulgte efter ham på toilettet på et senere tidspunkt.

Tony Montana er ikke den eneste, der beskylder Kevin Spacey for seksuelle krænkelser. Den mexicanske skuespiller Roberto Cavaxos skriver på Facebook, at Kevin Spacey på rutinebasis jagtede unge, mandlige skuespillere, som var de bytter, mens Kevin Spacey arbejdede som kunstnerisk direktør på Old Vic i  London i perioden 2004 til 2015.

»Det ser ud til, at det eneste krav var at være en mand under 30 år, for at Mr. Spacey følte sig fri til at røre os,« skriver skuespilleren i Facebook-opslaget.

»Der er mange af os, der har 'en Kevin Spacey-historie',« skriver han.

En britisk mand anklager i The Sun ligeledes Kevin Spacey for at have krænket ham. Det skulle være sket, mens manden arbejdede på et hotel i West Sussex i 2010.

Manden fortæller, at Spacey har blottet sig for ham og sagt: »Den er stor, er den ikke?« og prøvet at få den dengang 19-årige mand til at røre. Han fortæller, at Spacey inviterede ham med op på sit hotelværelse, men han takkede nej. Manden fortæller, at han fik Spaceys dyre ur senere samme aften, og et par uger senere ringede Spacey med henblik på, at de to skulle mødes.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.