Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nye Golden Globe-værter afløser provo-komiker Gervais

De to amerikanske komikere Tina Fey og Amy Poehler erstatter den kontroversielle vært Ricky Gervais ved næste års Golden Globe.

Ricky Gervais har været en kontroversiel vært for Golden Globe-prisuddelingen de seneste tre år. Det er nu slut.
Ricky Gervais har været en kontroversiel vært for Golden Globe-prisuddelingen de seneste tre år. Det er nu slut.

Tre års kontroversielt værtskab ved Golden Globe er nu slut for Ricky Gervais kendt for mockumentary-serien »The Office«. Den 70. udgave af prisuddelingen Golden Globe vil i 2013 i stedet blive præsenteret af de to amerikanske komikere Tina Fey og Amy Poehler. Det oplyser arrangørerne bag arrangementet Hollywood Foreign Press Association (HFPA) og NBC ifølge The Guardian.

Ricky Gervais har i sin værtsrolle fra 2010 til 2012 flere gange chokeret med grove one-liners om de fremmødte berømtheder. I 2012 gik det blandt andet ud over Justin Bieber, som var tæt på at måtte aflevere en faderskabstest for at bevise, at han ikke var far til en fans barn:

- Sikke et spild, sådan en test havde været. Den eneste måde, han kunne have gjort en pige gravid på, var ved at låne Martha Stewarts gamle køkkenpipette, sagde Ricky Gervais.

Ved samme lejlighed fik Ricky Gervais også lavet en sammenligning mellem Golden Globe- og Oscar-uddelingen på Kim Kardashian bekostning:

- Golden Globe er for Oscar, hvad Kim Kardashian er for Kate Middleton. Lidt mere højlydt, lidt mere skodagtig, lidt fuldere og nemmere at købe, sagde han.

Efter showet i 2012 skrev Ricky Gervais selv på sin blog, at det havde været den mest fantastiske ud af de tre værtskaber, men at han ikke ville vende tilbage som vært i 2013.

De to nye værter, 42-årige Tina Fey og 41-årige Amy Poehler, har arbejdet sammen i årevis - først på Saturday Night Live og senere på komediefilmen Baby Mama fra 2008.

Efter den altoverskyggende Oscar-uddeling er Golden Globe-eventen den næstvigtigste prisuddeling i Hollywood.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.