Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ny Oscar-vært provokerede

Den nye vært Seth MacFarlane indledte prisuddelingerne med en stribe vitser på de tilstedeværendes bekostning, heriblandt en sang om tilstedeværende skuespilleres nøgenscener.

vært Seth MacFarlane gav den hele armen med en stribe provo jokes.
vært Seth MacFarlane gav den hele armen med en stribe provo jokes.

En af de hedeste debatemner ved hvert oscar-show handler om, hvorvidt en eventuel ny Oscarvært kan konkurrere med tidligere års Billy Crystal, der normalt vurderes som den bedste og sjoveste i nyere tid.

Seth MacFarlane, der blandt andet har skabt den grovkornede animationsserie Family Guy, indledte showet med en stribe provokerende vitser i pagt med hans renommé som den der går til kanten af det stuerene.

Første joke gik udover skuespilleren Tommy Lee Jones, der for nylig surmulede sig hele vejen gennem prisuddelingen Golden Globe, der ligger forud for Oscar-uddelingen.

“Aftenen største udfordring handler om at få Tommy Lee Jones til at grine,” sagde Seth Macfarlane, hvilket fik en del grin - også fra Jones.

Siden fortsatte MacFarlane med at kommentere den hyppige brug af ordet nigger i Quentin Tarantinos “Django Unchained”, der er nomineret som en af ni i “Bedste film”-kategorien. “Det lyder som Mel Gibsons voicemail,” sagde Seth MacFarlane om den australske skuespiller og instruktør, der flere gange er blevet grebet i racistiske bemærkninger. det udløste en del murren hos publikum, hvilket fik MacFarlane til på skørmt at spørge forundret: “Nåh, I er måske på hans side?”

Den tyske skuespiller Christoph Waltz modtog aftenens første Oscar for sin birolle i samme film, nemlig “Django Unchained”. Sjovest var Seth MacFarlanes sang der handlede om hvilke af de tilstedeværende kvindelige stjerners bryster, man har set på film. “We saw your boobs! (Vi så jeres bryster!) lød omkvædet i sangen, der kan ses som en kommentar til den stadigt hyppigere brug af nøgenhed i Hollywood-film.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.