Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nu kan du tyvstarte på årets Roskilde Festival på Charlottenborg

Det er upcoming musikere og billedkunstnere, der er i fokus, når Roskilde Festival og Kunsthal Charlottenborg inviterer til gratis fest i gården på Charlottenborg.

Til arrangementet spiller Bag Baby Blood, som Lucy Love står bag. Baby Blood er hendes musikalske alter ego, og hun har taget sig af alt i Baby Blood universet - fra tekster til visuelle udtryk.
Til arrangementet spiller Bag Baby Blood, som Lucy Love står bag. Baby Blood er hendes musikalske alter ego, og hun har taget sig af alt i Baby Blood universet - fra tekster til visuelle udtryk.

Hvis festivalsabstinenserne så småt begynder at melde sig, kan du den 4. maj få stillet din tørst efter øl og musik i gården på Charlottenborg.

Her lanceres et nyt samarbejde mellem Roskilde Festival og Kunsthal Charlottenborg med musikalske indslag som en forsmag på Roskildes Rising-program for upcoming musik.

»Kunsten har altid spillet en vigtig på Roskilde Festival. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så anerkendt en kunstinstitution som Kunsthal Charlottenborg, der ligesom os har fokus på at stimulere det kunstneriske vækstlag. I fællesskab søsætter vi et samarbejde mellem studerende fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og de spirende musiske talenter, der præsenteres på årets Rising-scene,« lyder det fra Signe Brink fra Roskilde Festival i en meddelelse.

Studerende fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler vil ved samme lejlighed skabe performances og værker ud over koncerterne. Med samarbejdet mellem Roskilde Festival, Kunsthal Charlottenborg og Kunstakademiet vil arrangørerne sætte fokus på og fremme vækstlaget i dansk kunst og musik, forklarer Michael Thouber fra Kunsthal Charlottenborg.

»Roskilde Festival er drømmepartner for Kunsthal Charlottenborg fordi de ligesom os er optagede af at spotte og udvikle nyt talent. Samtidig har det længe været en drøm sammen med Roskilde Festival at kunne give publikum en anden type oplevelse i Charlottenborgs smukke gård ud til Nyhavn og Kongens Nytorv,« siger han.

Kunsthal Charlottenborg åbner samme aften sommerens store udstilling ”Take Me (I’m Yours)” med 25 internationale samtidskunstnere, der alle har skabt værker som publikum må tage med hjem fra udstillingen.

Program 4. maj 2016:

17.00: Velkomst & Fernisering
- Præsentation af Roskilde Festivals kunst- og Rising-program
- Debat om kunstnerisk og musikalsk talentudvikling
- Fernisering på udstillingen ”Take Me (I’m Yours)

19.00: Baby Blood.
Bag Baby Blood står Lucy Siame, bedre kendt som Lucy Love. Baby Blood er hendes musikalske alter ego, og hun har taget sig af alt i Baby Blood universet - fra tekster til visuelle udtryk.

20.00: Emilie Ramirez
I sin dybdeborende vokal krænger Emilie Ramirez sine personligt ladede tekster udover et soulet popunivers. Hun står selv bag tekster og melodier, og skaber kompositionerne i samarbejde med Troels Kampmann Kjær aka Frankie Motion.

21.00: Mendoza
Mendoza genbesøger 90'erne bølge af Eurodance og rave, og er på vej mod et potentielt store gennembrud.. Den unge klub diva synger på 4/4 beats , klassiske rave akkorder og melankoli.

22.00: DJ og fest

Der er gratis adgang.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.