Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nu bliver Obamas præsidentperiode til en tv-komedie

En tidligere stenograf i Det Hvide Hus er på vej med en bog om livet i Det Hvide Hus under præsident Obama. Allerede længe inden udgivelsen, er der planer om at gøre den til en komedie på film.

Barack Obama forlader her Det Ovale Kontor i Det Hvide Hus for sidste gang som præsident, 20. januar 2017.
Barack Obama forlader her Det Ovale Kontor i Det Hvide Hus for sidste gang som præsident, 20. januar 2017.

En ung kvinde i Washington D.C. er på sin karrieres lavpunkt, da en uventet chance dukker op.

Hun får job som stenograf i Det Hvide Hus, under daværende præsident Barack Obama, og bliver dermed katapulteret direkte til magtens centrum.

Hun føler sig mildest talt ikke som en fisk i vandet i mødet med eliten og havner gang på gang i tåkrummende situationer.

Det er i grove træk oplægget i »From the Corner of the Oval,« den bog som Beck Dorey-Stein, tidligere stenograf i Det Hvide Hus, skal udgive næste år. Hun har solgt rettighederne til forlaget Random House.

Og allerede længe inden udgivelsen er historien også i støbeskeen som film.

Universal Pictures og Anonymous Content er nemlig gået sammen om at gøre den til en komedie. Det skriver Hollywood Reporter.

Der bliver ifølge det amerikanske medie tale om en højprofileret arbejdsplads-komedie.

Man skal med andre ord ikke sætte næsen op efter de store afsløringer om Obama-administrationen fra de indre linjer.

Det bliver en historie om relationerne mellem de ansatte på en helt speciel arbejdsplads, som måske i virkeligheden ikke er så meget anderledes end andre arbejdspladser.

Det er Michael Sugar, der også stod bag det Oscar-vindende drama »Spotlight,« som skal producere filmen.

Det er ikke første gang, Barack Obama bliver gjort til genstand for en film.

Sidste år kom Netflix-romancen »Southside With You« for eksempel. Den følger den unge Obamas første date med pigen Michelle, og i Netflix-filmen »Barry« er det college-årene, der er fokus.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.