Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Når årets pioner er ... Anne Linnet

Anmelderne fejrede det rytmiske musikliv med uddeling af ti priser under prisuddelingen Steppeulven. Både ældre og nye navne blev betænkt.

Anne Linnet og bandet Marquis de Sade i Alexandra Rock Teater 15. december 1983.
Anne Linnet og bandet Marquis de Sade i Alexandra Rock Teater 15. december 1983.

Ulven er kommet til Danmark og virker uudryddelig.

De danske musikkritikere uddelte Steppeulven for 14. gang i Bremen Teater lørdag aften.

Prisen er opkaldt efter Steppeulvene - et banebrydende band fra hippiernes storhedstid med karismatiske Eik Skaløe i spidsen.

Årets Pionerpris gik til komponisten og sangeren Anne Linnet og blev fulgt op med smukke ord:

»Så længe der tales og synges dansk, vil de bedste af hendes sange leve og synges,« hed det under festen i i Bremen Teater.

»Hun holder standarden og fanen højt, er stadig pladeaktiv og fylder koncertsale og kirkerum med sine uopslidelige sange. Hun er en inspiration, en ledestjerne og så absolut den værdigst tænkelige modtager af dette års Pionerpris.«

De øvrige priser for 2018 fordelte sig sådan her:

Årets Livenavn: The Minds of 99
Årets Håb: ML Buch
Årets Vokalist: Annisette
Årets Musiker: Sonja LaBianca
Årets Komponist: Kira Skov & Maria Faust
Årets Producer: Hennedub
Årets Tekstforfatter: Marvelous Mosell
Årets Sang: Gilli: ’Habibi Aiwa’
Årets Album: Søren Huss: Midtlivsvisen

Anmelderne bag Steppeulven er medarbejdere med forbindelse til enten Berlingske, BT, Dagbladet Information, Ekstra Bladet, Fyens Stiftstidende, MetroExpress, Politiken, Weekendavisen eller magasinet Soundvenue.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.