Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mette Blomsterberg dropper »Den store bagedyst«

Mette Blomsterberg stopper som dommer på »Den store bagedyst«
Mette Blomsterberg stopper som dommer på »Den store bagedyst«

Mette Blomsterberg har været ansigtet på en af Danmarks mest populære tv-konkurrencer »Den store bagedyst«.

Men det er slut nu. Det skriver DR.

Mette Blomsterberg har været dommer for »Den store bagedyst« i fem sæsoner, men for et par uger siden meddelte hun sine medværter og programmets redaktør, at hun blev nødt til at stoppe.

»Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen,« siger hun til DR.

Mette Blomsterberg har været med, siden »Den store bagedyst blev sendt på dansk tv for første gang i 2012.

»Jeg elsker 'Den store bagedyst'! Jeg føler lidt, at det er mit barn, som jeg har været med til at føde. Jeg ved godt, det kan lyde fjollet, for det er jo et færdigt britisk koncept. Men jeg er så stolt af og glad for, at jeg har fået lov til at sætte mit præg på det,« siger hun til DR.

Den ellers så populære tv-konditor kom i modvind på de sociale medier i sommeren 2016 efter et program, hvor deltagerne skulle fortolke temaet »mandehørm«.

En af deltagerne, Gunnar, lavede en kage med champagnesmag, der blev pyntet med lyserødt fondant, hvor små søde fødder stak ud fra et tæppe på toppen. Kagen blev vurderet som feminin, og dommerpanelet kritiserede ham for at have »misforstået« opgaven. En kage, som ifølge den ene dommer Mette Blomsterberg mindede mere om en dåbskage.

Mange seere kritiserede DR, Mette Blomsterberg og de andre dommere for en forældet holdning til, hvad der er maskulint.

Mette Blomsterberg kan i foråret 2017 ses i en programserie sammen med James Price. »Den store bagedyst« fortsætter, når der er blevet fundet en erstatning for Mette Blomsterberg, fremgår det af artiklen på DR.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.