Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mangeårig nyhedsvært stopper

Trine Panum Kjeldsen forlader TV 2 Nyhederne. Fremover skal hun udelukkende lave kriminalprogrammer.

Trine Panum fortsætter med at lave »Station 2 Efterlyst« på TV 2, hvor hun fortsætter som vært og redaktør.
Trine Panum fortsætter med at lave »Station 2 Efterlyst« på TV 2, hvor hun fortsætter som vært og redaktør.

Efter 16 år som nyhedsvært stopper Trine Panum Kjeldsen på TV 2 Nyhederne allerede fra næste måned. Det skriver bt.dk.

TV2 angiver »omstruktureringer« som årsagen til, at den populære studievært nu er droppet fra TV-stationens nyhedsprogrammer.

Selv kalder den 41-årige studievært jobskiftet positivt, fordi hun nu får mere tid til sine børn.

- Jeg vil gerne gå ned i tid. Jeg har tre børn, og har jo altid haft skiftende arbejdstider. Så det har indimellem været svært at få tingene til at hænge sammen, så det er positivt, siger Trine Panum Kjeldsen, der dog stadig vil kunne ses på skærmen.

Vil savne sammenholdet

Hun skal fortsat lave »Station 2 Efterlyst« på TV 2, hvor hun fortsætter som vært og redaktør.

Selv om hun angiveligt glæder sig til at gå ned i tid, siger hun dog, at savnet af kollegerne på Nyhederne vil blive mærkbart.

.- Samarbejdet med kollegerne og det at være en del af et nyhedsteam, det kommer jeg til at savne meget. Ikke mange får lov at blive på TV 2 Nyhederne så længe, og jeg har været glad for det, siger Trine Panum, der har været vært på TV-stationens nyhedsprogrammer siden 1996.

TV 2 Nyhederne skiller sig også af med en anden veteran, Per Christiansen, der skal være vært på kanalens nye vejrudsendelser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.