Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lars von Trier-stjerne tog LSD

Shia LeBeouf gik hele vejen, da han skulle indspille en scene, hvor han skulle forestille at være narkopåvirket.

Shia Lebeouf holdt lav profil ved Berlinalen måske som følge af den opmærksomhed hans LSD-eksperimenter har vakt.
Shia Lebeouf holdt lav profil ved Berlinalen måske som følge af den opmærksomhed hans LSD-eksperimenter har vakt.

BERLIN: Filmstjernen Shia LeBeouf udeblev fra den traditionelle møde med verdenspressen efter visningen af hans film "The Necessary death of Charlie Countryman", der er en af konkurrencefilmene ved filmfestivalen i Berlin. Det udløste straks en bølge af jokes blandt journalisterne, der riffede på rygterne om skuespillerens dedikerede forberedelser til filmen.

I et tidligere interview har Shia LeBeouf nemlig fortalt, at han skulle researche en scene, hvor han skulle forekomme påvirket af LSD. Og da filmholdet stod klar til optagelser, mødte Shia LeBeouf op kraftigt påvirket af et syretrip, han havde taget.

Måske ønskede Shia LeBeouf ikke at uddybe sagen foran den samlede verdenspresse, men journalisterne gjorde sig hurtigt forestillinger om hvilket slags research, han nu var ude i, i stedet for at møde op til sin egen pressekonference - lidt af en dødssynd ved Berlinalen, når han rent faktisk er i byen.

Instruktøren Frederik Bond bekræftede på pressekonferencen, at han og filmstjernen havde diskuteret, hvordan man bedst illuderede at være skæv af syre, men nægtede, at det var hans forslag at tage det i virkeligheden.

Overfor filmbladet Screen uddybede han :

»Han lavede mange eksperimenter med scenen og sendte mig optagelser af dem. Og da han mødte op på optagedagen, kunne jeg se at han var 'i zonen'. Shia er en meget instinktiv skuespiller, og den dag leverede han virkeligt varen,« sagde Fredrik Bond.

Hvordan Shia LeBeouf har forberedt sig til den rolle, han har i Lars von Triers kommende sexfilm "Nymphomaniac" vides ikke i skrivende stund, men hvis han har brugt samme grad af intensitet som til "The Necessary Death of Charlie Countryman" har det nok været et tilfælde af, at han har mikset arbejde og fornøjelse.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.