Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Laban-Ivan indlagt efter dramatisk styrt

Der blev sat en brat stopper for lydprøven for Sing Sing Sing i går, da Ivan Pedersen pludselig styrtede på scenen.

Sing Sing Sing øver til koncerter - her før Ivan Pedersens styrt. Gruppen består af Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Alex Nyborg Madsen, Søren Olsen, og Sasha Dupont
Sing Sing Sing øver til koncerter - her før Ivan Pedersens styrt. Gruppen består af Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Alex Nyborg Madsen, Søren Olsen, og Sasha Dupont

Han måtte afsted på hospitalet, hvor de kunne konstatere, at styrtet kostede ham fem brækkede ribben, fortæller hans kone Jytte Poulsen på sin Facebook-væg.

- Scenen der blev væk... Min stakkels Pedersen ligger på Odense Universitets Hospital, blå og gul og øm med 5 brækkede ribben, fordi scenegulvet pludseligt ikke var under hans fødder mere. Det skete under Sing Sing Sings lydprøve på Posten i Odense fredag aften. Det er første gang Ivan er på hårde stoffer, så han synes, det går OK.... Lægerne forventer indlæggelse i 5 dage efterfulgt af 5 uger i en stol.... Øv øv øv Så synd for ham, hedder det på Facebook-væggen.

Ivan Pedersen er blandt andet kendt som den mandlige halvdel af bandet Laban. Han optræder nu sammen med Alex Nyborg Madsen, Søren Jacobsen, Sascha Dupont og Nina Forsberg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.