Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kromutter holder gadefest med stjernestøv

Jane Pedersen fra Café Viking er med til at arrangere to dages gadefest på Nørrebro. Rasmus Seebach og Rasmus Nøhr ventes at optræde.

Kromutter Jane får her en krammer af en af de mange, der er mødt op på Café Viking for at støtte hende.
Kromutter Jane får her en krammer af en af de mange, der er mødt op på Café Viking for at støtte hende.

Nørrebros p.t. mest hyldede kromutter, Jane Pedersen fra Café Viking, gør klar til gadefest, og det kan blive med musikalske indslag fra nogle af Danmarks mest populære stjerner.

21. og 22. september er der således udsigt til to dages gade-ramasjang, hvor musik, mad, underholdning, øl og glade mennesker skal vise, at Ydre Nørrebro står sammen mod bøllerne. Blandt de optrædende er musikeren Rasmus Nøhr, og muligvis kommer Rasmus Seebach også, skriver Nørrebro-nyhedssitet 2200N.dk.

Desuden har arrangørerne forespørgsler ude hos Burhan G, Medina og Outlandish, men det er endnu ikke sikkert, at de kommer til Nørrebro for at optræde.

- Der bliver gadefest, og vi forsøger i øjeblikket at få tilladelse til at spærre af for biler i både Mimersgade og Ægirsgade. Hvor meget vi får lov til, er endnu ikke helt afgjort, men det bliver stort, siger Jane Pedersen, som er en af arrangørerne, til 2200N.dk.

- Vi har ingen penge, så vi er afhængige af bidrag. Alle, der kan et eller andet, er velkomne. Kan man trylle for børn, kan man noget med musik eller vil man støtte med noget, så vil vi gerne kontaktes, og der er allerede mange med på listen, tilføjer hun.

Den rødhårede kromutter blev danmarksberømt, da hun for nylig stod frem og fortalte om trusler og afpresningsforsøg fra kriminelle grupperinger på Nørrebro. Ikke mindst de tre brosten, der havde knust hendes ruder i Café Viking i Mimersgadekvarteret, fik megen medieomtale.

»Mor Janes« kamp gik rent ind hos danskerne, og i skrivende stund får hun opbakning fra næsten 40.000 personer Facebook-siden »Støt Mor-Jane og Café Viking - NEJ til Bøller JA til Øller«.

Foreløbig har to shawarmaboder meldt sig på banen til gadefesten i Mimersgadekvarteret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.